tgbmhr kızlar herkes bebeğini bu mamayla şişirirsin diyor bebegim anne sütüde alıyor fakat bu mamadan eksik besinleri tamamlanmıyo mu
Deletedmom277 tgbmhr mamayı kullanın derim. Bir çok gıdadan mahrum kaldığı için takviye olarak ver demişti bizim doktorumuz. Günde 2 kere veriyorum. mama da şişirmez gerektiği ölçüde verdiğiniz sürece
tgbmhr Deletedmom277 bende iki kere veriyorum 90 cc yapıyorum ama 65 ccf alan iciyor bir seferde 3 ay 7 günlük
Deletedmom277 tgbmhr bence yine iyi içiyor. Ne kadar içerse o kadar iyi. Kızım çoğu zaman hiç içmiyor ama tabi 11 aylık o.
tgbmhr Deletedmom277 önce emziriyorum sonra mama veriyorum içiyor sona doğrubırakıyor sütüm yeterli gelmiyor galiba böyle yapınca uyuyorda sadece emzirince uyumuyor aç mı kalıyo diye düşünüyorum
tgbmhr Deletedmom277 kilo alımı güzel 3700 dogdu 3. gün kontrolunde 3750 ydi 1. ayda 5700 2. ayda 6700 3. ay kontrolunde ise 7400 kg çıktı boyumuzda 64 cm
Semavi tgbmhr kilo mu yapıyormuş o mama hiç duymadım 1 ay kullandım ama şimdi kullanmıyorum alerji şüphesi var diye kullanmıştım elimdekini kullansam arada muhallebi falan sıkıntı olur mu acaba 🤔