Umut2021 Biogaia kullanan varmı kullandıysanız etki eti mi birde nasıl kullandınız düzen olarak günde kaç defa saatleri vs
Mervesanne Umut2021 düzenli kullanmanız gerekir. Ben her akşam saat 5te 5 damla verdim, yani günde bir kere. Saati fark etmez bizimki 6 7 gibi başlardı ağlamaya o yüzden 5 te damlasını veriyordum.
babyandmom1 Umut2021 biz çok memnun kaldık 3 kutu kullandık günde 1 kez 5 damla hep aynı saatlerde kullandım. Bana sanki daha rahat etti ve probiyotik özelliği olduğu için kakasını daha rahat yapıyor gibi gelmişti.
Babyalina Umut2021 1 şişe bitene kadar kullandım bi etkisini görmedim kötü diyemem seveni çok ama bize etki etmedi onun etki etmesini bekleyip aylarca gaz sancısını çekemezdim hemen nurse harveys geçtik bir haftada düzeldi. Yinede deneyin gğnde bir defa akşam 5 damla
Hulyahayzaran Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kısa zamanda etki görmezsiniz ama uzun vadede gerçekten işe yaradığını ve bağırsak florasını düzenlediğini düşünüyorum. Artık kolik atalarımız sık sık olmuyor. Biraz daha ucuz olsa süper olurdu. İmkanı olan kullanmalı.
tgg dogdugundan beri kullaniyoruz suan 2 bucuk aylik doktorumuz 4 aya kadar kullanalim dedi, gaz sorunumuz yok genel olarak. gunde 5 damla biz aksam 9 da veriyoruz