Elifxx12 Merhaba güzel anneler ya birşey sorucam bir çay bardağı pirinç ile 1 litre süt ile yapıyorum birde buğday nişastası koyuyorum pirinci az koymama rağmen bol pirinçli oluyor süt gelmiyor emiyor mu çekiyor gibi tüm sütünü tabakta ya
Demiralpinannesii Elifxx12 nişastayı az koyarsanız kıvamı daha güzel oluyor. Nişasta koyulaştırıyor çünkü. Ben de çok kıvamlı sevmıyorum,ona göre ayarlıyorum göz kararı.
Goktug_71 Elifxx12 Bende aynı 1 çay bardağı koyuyorum normal oluyor çok kaynatmiyorum birde fırına gircekse çok aşırı koyulastirmiyom ondan olabilir canım seninkide
Morfrenk Elifxx12 1 çay bardağı bana da çok geliyor su bardağının yarısı kadar bile pirinç koymuyorum ben öyle seviyorum
cocomelon33 Elifxx12 https://www.nefisyemektarifleri.com/firin-sutlac-tarifi-yumurtasiz/ Fırın sütlacı bu tarife göre yaparım çok güzel olur bir çay bardağı çok fazla yarım yeterli
Elifxx12 cocomelon33 işte bende 3 yemek kaşığı nişaşta koyuyordum kıvamını koyulaştıran nişaştaymış öyle dediler. Çok geliyor bencede nişaşta
cocomelon33 Elifxx12 sizin pirinçten de koyu olmuştur ben de 3 yemek kaşığı koyuyorum nişastayı ama sütünü o kattığım 1litrenin haricinde başka paketten koyuyorum
Gizeminkuzeyi Elifxx12 1 lt süt e 200 ml su bardağının çeyreği kadar koyuyorum. 2 yemek kaşığı da Mısır nişastası. Çok beğeniliyor. İdil yazar dan bakmıştım tarife
buzlulimonata Elifxx12 nisastasiz yapin kesinlikle daha hem lezzetli hem de dediginiz gibi olmuyor ya da süt miktarini artirin.