mom1626 Mom9870 Çocuk uyuduktan sonra normal ışık kullanmıyoruz, sürekli bu açık öyle diyim. Loş değil göz yormuyor, aydınlık olup patlatmıyor. Çok ideal 👌🏼
Mom9870 lalbg Çok teşekkür ederim. Benim evim de siyah ve gri hiçbir şey yok ama bu modelin kahve veya açık tonları da şahane olacaktır diye düşünüyorum.
lalbg Mom9870 bence çok ferah bi salonunuz var berjerlerden birinin arkasındaki köleye koyabilirsiniz. Renk olarak bej ya da krem tercih edebilirsiniz. Aslınsa bordo da olabilir bilemedim😂🙈
lanadelmiyav Mom9870 ben buraya nude tonlarında tercih ederdim canım. Yer olarakta üçlü ile berjerin arasına koyardım.
Mom9870 lanadelmiyav Bu attığım model yakışır o zaman. Ayak kısmını da açık renk mi yoksa kahve ideal mi olur. Ayy asla hemen karar veremiyorum. 🤦♀️
Smrenes Ay çok güzeller yaa 😍 bende isterdim lambader ama ben oğlan kesin rahat bırakmaz 😪 kesin kırılır bişey olur hevesler rafa..
lalbg Mom9870 bu da çok güzelmiş:) @lanadelmiyav ın da dediği gibi üçlüyle berjer arasına çok güzel olur. Ama ayağı metal olan bi model bulursanız onu da seçenek arasına ekleyin bence çünkü daha şık ve ağır duruyo:)
Ebruli101 Fdme 170 TL falan sanırım ben almadım canım nette görüp beğendiğim modeli attım arkadaşa ☺️ kütük lambader yazınca çıkıyor nette 😊
lanadelmiyav Mom9870 ayrıca küçük bir şey istiyorum demişsin ama odan gayet ferah ve büyük canım, kaldırır aslında.
Mom9870 lanadelmiyav Yavrum boy olarak görüyorum perdenin kornişine yakın olanlar var o kadar büyük yada uzun olmasın diyorum.