TuruncuLimon Kızlar kullananlarınız varsa bu yerden yüksek ve çatısız beyaz renk montessoriler nerelerden aldınız. Fiyatları nedir yardımcımolurmusunuz.. 1100₺ bütcem var sunta olmasını istemiyorum 😌
Oznurckose1 TuruncuLimon çevrenizde marangoz var mıdır acaba belki dediğiniz fiyata yaparlar, ben çatılı aldım uyku seti yatağı VS derken 3000ni buldu
Anneanneanne TuruncuLimon merhaba biz kayin agcindan yaptirdik ankara ic yatagi ile beraber 1700 tl olur isterseniz daha hic kullanmadik ev aldik simdi sigmiyor oraya da cocugum daha 9 aylik hic yatilmadi
Mom9870 TuruncuLimon Ben n11den 600 TL çam ağacından aldım çatısız. 1.5 senedir kullanıyor oğlum içinde ben bile yatıyorum gayet güzel.
MinikCivciv15 TuruncuLimon dolap uygulamasından bielat satıcısından aldım. Sıfır ürün ladin ağacı her şeyi istediğiniz gibi yapıyor ölçüleri modeli. Yaparken de sürekli sizinle iletişime geçiyor. Çokta güzel geldi. 700 e yaptırmıştım heralde 80*160 ölçülerinde. Çatılı fiyat çatısızlar daha ucuz.
Taze1mom TuruncuLimon 1100₺ ye zor olabilir ben dolabıyla birlikte 6000₺ye aldım 2 sene önce ama yatağında raf falan var. İstanbuldaysan eskidiji bazar var Yenibosna ve haramidere de oralarda uygun oluyor internet sitesi ya da instagramı da var çocuğunun oralardan bakabilirsin
TuruncuLimon Taze1mom dolabı var sadece montessori yatak istiyorum iç yatağıda var işbirden aldık onuda