Eylulhuma16 Hanımlar eviniz kaç derece ve kaç derecedeykn petekleri açtınız 5 aylık kızım var 24 25 derect oluyo gündüzleri haftaya falan açmayı düşünüyorum
Alpbeybi Eylulhuma16 24 25 derecede petek mi açılır. Bebek için ideal hatta sıcak bile 😂 gece bizim yattığımız oda 25 derece oluyor üstünü örtmüyorum çorap giydirmiyorum kısa kollu zıbınla yatıyor 🤷🏻♀️ 3 aylık
Eylulhuma16 cocomelon33 ya bana da erken geliyo ama kayinbabam ac cocuk üşümesin diyo hatta dedm baba yani eylul ayinda da petek acilmz guldm ama smdi cock var ya bilemedim 😔
Oykuaygun Eylulhuma16 kaç derece oluyor bilmiyorum ama geceleri yatırırken zıbın, pijama giydirip kundak yapıyorum balkon kapısını açık bırakıyorum
Bebek-annesi Eylulhuma16 23 derece ideal ısı bence altına düşünce soğuyor ev ama 24-25 derece ise gayet iyi bence açmayın henüz.
Sila91 Eylulhuma16 benim oglanda 5 aylık,gece üzerine uzun kollu giydirip battaniye örtmeye başladım 2 haftadır. İstanbulun havasi değişik çünkü. Peteği açmak yerine çokta kalın olmayan ama bebeği usutmeyecek şekilde battaniye ortebilirsin.