Deletedmom_14 Sağlık ocağı demir damlası verdi ama kullanmak istemiyorum, sizler hangi damlayı kullanıyorsunuz, öneriniz nedir?
DominikCumhuriyeti1 cemreninnannesii fiyatı nedir cnm bırde benım kızım 1 yaşında sence gerek varmıdır onu kullanmqmq artık
Deletedmom_14 Lilababymom ocean kullanmaya karar verdim. Kizim 4 ay 8 gunluk ne kadar kullanmam gerekiyo acaba?
mrvrknn @Deletedmom_14 sağlık ocağının verdiği damlayı neden kullanmak istemiyorsunuz merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın 🙄
Deletedmom_14 mrvrknn içerik konusunda tereddütüm var bir de yan etki yapabilir dedi hemşiremiz, belki de yapmayacak bilmiyorum ama içime sinmedi açıkçası🤷🏻♀️
minmin-hanim Deniz1407 Doktorum da bunu verdi bana önceki yan etki kabızlık yapmıştı inşallah bu yapmaz.
Efesemirsmom Deniz1407 dogdugundan beri mi kullanmak gerekiyor ki? Bize sadece d vitamini dediler 🤷🏼♀️
Nezzz_ Deletedmom_14 saglik ocaginin verdigini kullanmadim bebegimi rahatsiz etmisti icinde civa var zaten cogunun doktorum organik bestiron adinda demir ilaci yazdi kullandik guzel ama pahaliydi tekrar sordum yakin zamanda degistip ocean a gecsem olurmu dedim tabiki olur demisti
Deletedmom_14 Nezzz_ benim de içime sinmedi açıkçası, hemşiremiz de kakasında kan filan olursa kullanmayın doktorunuza söylersiniz deyince hiç kullanmak istemedim. Bilmiyorum belki öyle bir etki olmayacak ama içime sinen bir damla kullanmak istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Deletedmom_14 Nezzz_ merhaba ben de ocean almaya karar verdim de acaba kac damla vermem gerekecek bebegim 4 ay 8 gunluk.
vanilyakokusu Nezzz_ bestironu kaç damla kullandınız ? Birde her ay daml sayısı değişti mi yoksa hep aynı mı devam ettiniz
Deletedmom_14 Alpbeybi merhaba ben de ocean almaya karar verdim de acaba kac damla vermem gerekecek bebegim 4 ay 8 gunluk.