Mini_ka Eslimbalkizlarim Mutfağa güneş vurursa masanın üzerine sericem keşke Ağustosta filan yapsaydım
Minik1anne Eslimbalkizlarim acı sos, melemenlik sos, reçel, patlîcan yemeklik, yeşil fasulye yemeklik, vişne meyve suluk, falan koydum😊
Momm12 Kayınvalidem kuru yufka , erişte , salça , reçel verdi annemde biber verdi ben birsey yapamadım malum bebekten 😵💫😃
Koalina Momm12 ne iyi kayınvaliden var maşallah canım biz bi kavanoz turşu istedik kadımın öorlai bozuldu
Koalina Eslimbalkizlarim Ben patlıcan biber közlemiyorum elektirikli ızgaram var canım istedikçe yapıyprum yerim olmadığından vişne bende koydum taze barbunya bezelye falan koyuyorum hayvamcı olduğumuz dan tavukla hayvan etinden yer kalmıyor köfteyi nasıl yapıyorsunuz canım ne için ben sadec kıyma koyuyorum
Eslimbalkizlarim Koalina her yörede farklı bir ismi var ama hani küçük küçük kıyma bulgurla yapılıyor biz Eskimo topalak çorbası diyoruz onda kullanıyoruz
Deletedmom_21 Eslimbalkizlarim seftali kayisi siyah erik visne kiraz bahcemizden getiriyorum onlari sekerini ayarlayıp çok fazla seker koymuyorum meyvelerin kendi tadi olsun diye kaynatıp blenderdan geciriyorum sonra kola siselerine doldurup buzluga atıyorum icecegimiz zaman 1 saat öncesinden cikarip erimesini bekliyorum
Nursena19 Eslimbalkizlarim patlıcanı kızartıp koydum yapacağım zaman çıkarıyorum eridkden sonra kıyma koyup fırına atıyorum
Aysen58 Eslimbalkizlarim dolmalık biber- yeşil fasulye şuan alıp koyabilirsin. Domatesleri ben doğrayıp pişirip buzdolabı poşetine koyup atıyorum kışın iyi oluyor ( kavonozlar yoruo beni. Zor gelio) vişne koydum ben bamya koydum bunlardan bulamazsin belki. Mısır koydum.
HafsaLina Eslimbalkizlarim yeşil fasulye hem yemeklik hem kavurmalık yeşil biber yemeklik kızartmalik olarak kırmızı kapya biber yemeklik kizarmalik domates küp küp doğrayıp attım çok az patlıcan közlenmiş bide musakkalik kızartıp koydum komposto yapmak için vişne menemen yaptım kavonazlara yağlı biber turşusu yaptım kornişon turşu yapcam Hazır saçmalarım var çökelek tereyağ madımak felan var kaynanamin gönderdiği bu kadar Birde bebeğimin sütleri Oğlumun beslenmesi için kurabiye poğaça mozaik pasta sigara böreği felan var bide hazır sarılı kozalak mantı var kayseri mantısı var Haşlanmış ayiklanmis mısır var birde
HafsaLina Eslimbalkizlarim Dondurucular ne için var doldurmak için var daha baya şey var sayamadığım et kıyma kemik köfte ekmek içi lahana sarması kurubiber dolması vs.