alyn Mervekaynak ben vakıf banktan zarar ettim 400 yatırmıştım 50 tl zarar ettim 350 yattı hesabıma iki kere daha katılmıştım birinden 20 birinden 30 kar ettim
Mervekaynak Elifhakan12 evett kimmar için. Süreç nasil oluyor kısaca anlatır mısınız ben bı yakınım aracılığı ile başvurdum ilk defa yaptım tam bilmiyorum mantığını da
Elifhakan12 Mervekaynak bugün başvuru yaptık.. Bikaç gün içinde kaç adet aldığını bankanın yatırım işlerinde gözüküyor.. Ve haftaya perşembe günü işleme başlıyor..
Mervekaynak Elifhakan12 waww çok güzel Allah bereket versin valla😊😊 ben ilk defa yaptım. Şimdi bu pazartesi günü mü talepler açıklanıyor hangi günlerde bakmammlazim yada tam olarak nereden bakılıyor
Elifhakan12 Mervekaynak pazartesi gibi kaç adet aldığınız açıklanır.. Perşembe günü işbankasından yatırıma gidip hisse işlemlerine girip bakuyorsunuz ne kadar kazandığıniza.. Hissenin düşüp düşmediğine işbankasının mobil borsasında takip edebilirsiniz
Mervekaynak Elifhakan12 Canım merhaba bu halka arz da lem sonuçları açıklanmış da anlamadığım şeyler var yardımcı olabilir misin
Mervekaynak Elifhakan12 kusura bakma kuzum dün yazamadım. Ben 500 adetli başvurmuştum 388 tanesi kabul edilmiş kalan tutar bana iade edildi. Şimdi kalan kısımla sence bişey kazanır miyim nasıl olacak bundan sonra ki süreç
Elifhakan12 Mervekaynak canım kalan para işbankasına girip para aktarmayı tıklayıp hesaplarım arası yatırımdan hesabından tümünü seçip hesabınıza aktarın. Para oraya iade edilmiştir
Mervekaynak Elifhakan12 evet öyle yaptım kalan da nekadar ise yarar yada ne kazanabilirin bilemiyorum