Eymenbenan Fatos_01 38+0 açılmam vardı kordona dolanmıştı minnoş suni sancıyla bağıra bağıra normal doğurdum 🙃🙃
[silindi] Fatos_01 39+4 de doğum yaptım normal doğum oldu sabah 05.55 de miniğimi kucağıma aldım çok şükür 🙏🏻❤
Basak2811 Fatos_01 40+6 normal doğum Çok guzely geçti ama çok canım yandı o acının tarifi yok .Bir daha asla çocuk düşünmüyorum ☺️
HazalAda_ArdaDeniz Fatos_01 38+4 te yani dün normal doğum yaptım.🤲🏻önce sancım geldi düzensiz ve 2 cm açılmam oldu sonra hastanede sancılarım kesildi az dozda suni sancı verildi ve 1 saat dolmadan doğumum oldu çok şükür 🙏🏻❤️
Fatos_01 mehpeyker Keşke korkmasaydın canım bende korktum ama en sağlıklısı o 10 saat sancı çektim ama o kadar şiddetli olmadı sancılarım taki bebek gelmeyene kadar ozmn biraz zor oldu yoksa kötü bir şeyi yoktu 🤭
mehpeyker Fatos_01 valla normal doğumun sonrası çok kolay. Kadınlar hiç doğum yapmamış gibi yürüyordu bebekten sonra. Bense ikibüklüm elimde serum şişesiyle:) Ama bebekler sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım da gerisi fasa fiso