ceyhunun_annesi Melihaakol bizde pisik yaptı suan prima kullanıyorum fakat fazla pahaliya geliyo molfix deniycem bakalım
alinaannee Melihaakol bir kere kullandım Bebiş çiş yaptığında içindekiler dışına çıkıyor hiç beğenmedim sleepy gibi lastik izi yok ama bence kötü bir bez
zhrayca2001 Melihaakol bende onu kullanıyodum ama bebeğimin bacaklarını lastikleri felaket sıkıyodu bide kilosu ağırlığında değil artık 1 2 tık büyüğünü almama rağmen cok sıkıodu değiştirdim molfix e geçtim artık ederi kadar sıkıo sleppy kadar değil
Melihaakol ceyhunun_annesi Ben de suan sleepy kullanıyorm memnunum aslında ama bazılarından olumsuz şeyler duyunca sormak istedim Her bebekte farklı oluyor sanirim
ceyhunun_annesi Melihaakol sızdırma falan gibi bi sorun yaşamadım o konuda memnun kaldım fakat bebeğimin cildi beğenmedi sanırım iki kez denedim bi ilk dogdugun da bide 4 aylik olunca ikisindede pisik yaptı
Melihaakol zhrayca2001 Aynen bedeni biraz küçük oluyor onu bende farkettim ama genel olarak memnunum benzden
zhrayca2001 Melihaakol bende genellikle memnundum canım artık bebeğim kan toplamaya başladı iz yerleri ağlıyodu açınca rahatlıyodu biraz da kilolu bebiş benimki öyle olunca mecbur değiştirdim
lalbg Melihaakol hiç beğenmedim kızımın beli(bezin geldiği yer) isilik oldu, bacaklarında da 1 numara büyük bez kullandığım halde iz oluyodu. Prima da bana gereksiz pahalı geliyo o yüzden molfix kullanıyorum. Gerçekten molfixi çok beğendim.
lalbg Melihaakol hiç yapmıyo. Kızım şuan 9300 kg ben 4+ numara kullanıyorum bazen de 4 numara. Hiç iz olmadı zaten 3d teknolojisi varmış iz yapmıyomuş paketlerinde de yazıyo.
Melihaakol lalbg hmm anladın canım ıyiymis iz yapmaması bakayim bende molfix kullanyim sleepyden şikayet yok aslinda ama birazda olsa iz oluyor
zhrayca2001 Melihaakol ben 1 paket aldım denedim canım bezini doldurduğunda çiş yaptığı yere bezin yüzeyini elimle kontrol ettiğimde kuruydu nem veya ıslaklık yoktu zaten o zaman anladım bu pişik ya da mantar yapmaz die sende dene istersen stok yapmadan önce duruma göre bakarsın😇