Hanzade13 Kızım 3 ay 3 günlük. Bu menenjit aşısını biraz araştırdım biraz karışık geldi bu aşıyı olanlar hangi aylarda hangilerini kaç doz şeklinde oldu acaba? Bugün doktoruma sorcam ama önden bir bilgi edinmek istedim 😊
Aslihan1621 Hanzade13 bexerodan bahsediyorsanız yeni menenjit aşısı bebeğime 3-5 aylarında yapıldı bir de 12. Ayda yapılacak oğlum okula giden çocuk olduğu için doktorumuz yaptırın dedi
Eesay Hanzade13 hangi ayda başlamak isterseniz doktor sizin için bir takvim hazırlıyor hangi ayda, hangisini yaptırmanız gerektiğini o söylüyor🌸
Hanzade13 Aslihan1621 o kadar karışık geldi ki bana ve kafam çok karıştı. Bazı doktorlar tek doz yeterli demiş bazıları 3 doz önermiş. Teşekkür ederim 😊
Aslihan1621 Hanzade13 tek doz olacaksa 12 aydan sonra yapılıyor ama 12 aydan önce bu alışını yaptırırsan 3 doz
Ozgdfn Hanzade13 nimenrixi 3 ve 5 te,bexeroyu 7 ve 9 da olduk . İki aşının da son dozunu 1 yaşından sonra olacağız
Hanzade13 Ozgdfn neden iki farklı türünü oldunuz peki? Anlamadığım için soruyorum kafamı çok karıştırdı bu aşılar benim 😊
Efsane01 ceyhunun_annesi evet yapılıyor 26 aylık tek doz nimenrix 28 aylık bexsero yeni yapıldı bir doz bexsero da 30 aylık olunca yapılacak bu arada bexsero çok ağır bi aşıymış oğlum iki gün yürüyemedi ve ateşi düşmedi(bexsero tek doz güncel fiyat 533 TL)
Ozgdfn Hanzade13 şöyle ki bildiğim kadarıyla biri A grubu aşı biri B grubu. Bexero pekistirme amaçlı oluyormus canim
Muhasebeciana Hanzade13 bizde ilk dozu 3 aylikken olduk sonra 5 sonrada 14.cu ayda olcaz bexeroyu. Nimenrixide bexerodan 20-25 gun sonra oldu kizim ayni sekilde son dozunu 13 aylikken olucak yani 1 ay sonra
Muhasebeciana Hanzade13 evet hatta youtube de dr osman gonulal var izlerseniz nedenini cok guzel bir sekilde anlatiyor canim osman gonulal menenjit asisi yazin cikar zaten ikiside farkli tur hastaliklari kapsiyor cunku