Purple Bebegim 2 aylik ilk bebegim uzun omurlu kullanmk istyorum travel sistemlere magazalara baktim cok pahali dyrumum musait degl ikinci el satan varmi bebek arabasi diger cocuklrdada kullanmk istyrum
Bebegim_ben Purple canm instagramdan kanz bebege bak orda çok uygun ve kullanışlı mağazalara göre fiyatlar çok iyi
Derya2424 , Purple elimde sıfır kutusunda duran baby plus travel sistem bebek arabası var. E bebekden aldım.
nurse Purple ben satıyorum hemde ihtiyaçtan satıyorum ypksa arabam çok rahat ve ilerki yaşlarında çok rahat kullanılabilen araba
Bebegim_ben Purple canm benm arkadaşım ordan aldı bebeto 540 modelini 7 aydır kullanıyor cok memnun site guveniliir bende sipariş verdim dün salıncaklı takim verdm bende
Thesra Purple Ben şu an satıyorum e bebek canyon marka travel sistem 600 tl en son ne olur dersen 550 bırakırım çok az kullanıldı başka araba olduğu için elden çıkarıyorum bunu 💐
Ayperim Purple bebbee exclusive yani beneto 540 ın aynısı 400 e verebilirim yalnızca. Pusetini kullandm 4,5 aylık zaten baston aldım
Thesra Purple Mail yoluyla iletsem olur mu? Mail adresinizi verirseniz gönderiyim burdan çok geç yükleniyor
Ayperim Sedarif1903 tabiki dilerseniz mail de atabilirim yada numaranızı mail ile ulaştırın burcingunsandogan@gmail.com
Busramerttugrul Purple sunny baby camenta travel sistem arabamızı satıyoruz bizde isterseniz inceleyin google dan iki kez kullandık oğlum durmuyo arabada kanguru aldık o yüzden satıyoruz yoksa severek almıştık