Azraadaa Kizlar Ankaradayım havalar serin ve yağmurlu 2 gündür uzun kollu giydiriyorum ama terliyor sanki oglum siz başladınız mj uzun kolluya kısa kollu giydirince kolları buz gibi oluyor .
Sarikuzumalp Azraadaa aslında evim çok sıcaka ama kısa kolluda dediğiniz gibi kolları buz gibi oluyor. Uzun kollu da terliyor. Bende çok ince olan uzun kollulardan giydiriyorum o şekilde terlemiyor.
Azraadaa yeni4747 gecen seneden kalanlar olmuyor sanırım yanisini almam lazım benimde uzun kollu zibinlarin.
Azraadaa Alpingo atletsiz derken canim ben zibin ve uzun kollu giydiriyoeum atletsiz sen hicbisey mi giydirmeye uzun kollu giydiriyosun.
Deletedmom78654 İnce penyeler oluyor onlardan giydribilirsin. Tişörtle aynı kalınlıkta ama uzun kollu
Minikkusuumm Azraadaa 2 3 haftadır uzun kollu ayağımda kalın çorap giydiriyorum buz gibi oluyor giydirmezsem -yer istanbul 😊
Azraadaa Minikkusuumm evet bende uzun çoraplardan aldım giydiriyorum kolları ayakları buz oluyor hemen
Alpingo Azraadaa evet evett içine zıbın üstüne uzun kollu giyince terliyor ama sadece uzun kollu zıbın giydirirnce terlemiyo