Kbraa1623 Merabalar , oğlum 7 aylık , 2 gündür çok kuvvetli öksürüyo , doktora gittik ama antibiyotik şurup verdi, onuda içirmek içime sinmiyor , bildiğniz doğal yöntemler varmıdır acil bilgi ihtiyacım varr 😔
mihrosum Kbraa1623 kızım grip oldu salgın var antibiyotik verdi once vermedim 5.gub kızım daha kotu oldu acıl dra gittik Dr 3 surup yazdı(antibiyotik oksuruk surubu ve alerji surubu) zorla iyi oldu lutfen ılacları kullanın
bebekzeynep Kbraa1623 benim kızımda 17 aylık 5 gündür fena öksürüyrdu doktr 2 yaş altı olduğu için antibiyotik vermek istemdi prospan ve bi öksürük surubu kullanacağım … evdede siz ıhlamur ve elmayı kaynatp suyunu vereblirsnz
Minikbal Kbraa1623 bisolnatur diye bi surup var oğlumun 1 aydır geçmeyen öksürüğü o geçirdi. Doğal bi surup eczacıya doktora sorabilirsiniz. Gerci içinde bal var da aylık bebeğe uygun mudur bilemem.onun alternatifi prospan var oda öksürük şurubu doğal. Ama ciğerlere indiyse antibiyotik kullanmanız gerekio
Kbraa1623 mihrosum öylemi dersinizya nebiliyim işte minicik çocuğa antibiyotiktik işime sinmedi ama azar azar verim madem ☺️
mihrosum Kbraa1623 valla canım 21 aylık kızım bardak bardak ıhlamur ıcırdım. Yok ayahına sarımsaklı yag dediler surdum neler neler yaptım. Ballı limonlu su yok iyi olmadı cocuk. Ilac iyi etti aman uzarsa huzurun kacar bizim 10 gun surdu cocuk oksurmekten uyuyamadı
minnakleblebi Kbraa1623 dr antibiyotik dediyse verin. Geciktirmeyin. Ölçüsü neyse onu verin kafanıza göre azaltmayın. Ayrıca iyileşti deyip gününden önce kesmeyin şişeyi bitirin lütfen. Geçmiş olsun.
Mirac_21032019 Kbraa1623 tabiki ver geç bile kalma.2 yasinda oglumda yogun bi oksuruk bile yoktu zature dedi doktor hastanede yattik damar yolu bulunamadi neler neler rabbim dusurmesin eksikligini aratmasin hastanelerin.
Olric11 Kbraa1623 mutlaka verin benim oğlumda öksürüyordu 7 aylıkken cigere inebilir demişti doktor verdim. Birde geceleri sırtına zeytinyağı ısıtıp sırtına sürdüm temiz bir bezi ütü ile ısıtıp sırtını sardım çok şükür üç güne geçmişti