Semasahin Arkadaşlar 62 günlük bebeğim var geniz akıntısı var geceleri hırlıyor bir ara boğulacak gibi oluyor 3 defa doktora götürdüm ama serum suyuyla temizle dedi yapıyorum hala aynı şekilde var başka neler önerirsiniz
Keeee Semasahin aynı durumdayız devamlı temizlemeyi söylediler burda bekliyim başka bir önerisi olan varsa
Tubafadime Semasahin o geniz akıntısına bir çözüm bulamadım malesef. Bol bol temizleyin. Buhar makinası kullanın ki tıkanıp geniz akintisina cevirmesin. Benim kızım grip oldu ve sürekli geniz akıntısı yaşar hastalaninca. Bronşit çevirdi oyle. Şimdi hep benzi akıyor bi hastaladimi.
Bircocukannesi_ Semasahin evet anca serum fizyoliyjiyle temzlemeniz oglumda oyleydi bi haftata gecti tabi gune belki dort bes defa burnunu aciyordum
Semasahin Keeee aynen öyle geceleri yarı uyku halindeydim bazen boğuluyor gibi oluyor 1 aydan fazladır ben bunh çekiliyorum
Semasahin Bircocukannesi_ ben de 4 5 defa temizliyorum ama o hırlaması tıkanıyor gibi olması asla geçmiyor
Bircocukannesi_ Semasahin ozman zeytinyagiyla sirtini ve gogsunu ovala gazete koy aksama kadar sonrada aksamda ovala uyut