Nuuu Göğüs ucum yok bebeğim silikon başlıkla içiyordu kilo kaybı olunca doktor her üç saatte bi emzirip ardına 30cc mama vermemi söyledi bugün öyle beslemeye başlamıştım kustu acaba sindiremedi mi yoksa cok mu geldi bu arada mama verince memeden de emmedi biberona sağıp anne sütümü verdim 😢
muhendisanne1 Nuuu aman dikkat,,, biberon markanız nedir ? Kusma sebebi belki mamadan değil biberondan içince gazdan dolayı kusmuştur, bakın ona göre mamayı değiştirin , meme reddi yapmaması içinde biberon markanızı gözden geçirin
_Gamze_ Nuuu hiçbir biberon anne göğüsüne yakın değildir, biberon kullandığınız sürece meme reddi yaşamanız muhtemel.. ben de emzirme sonrası 30 cc teklif ediyorum ama asla biberon kullanmıyorum Eds ile besliyorum. En kötü finger feeding yöntemi ile şırıngayla besleyin derim 🌸
Purpura26 Nuuu İlk mama verdiğim de benim oğlumda kustu 2 3 kere kusmuştu. Philips avent kullanıyorum. Meme reddi yaşamadım. Sadece sütüm az gelince emmek istemiyor.
Cinarimoglum Nuuu biberon kullanmayın bebeğin emmesini engelliyor. Biz biberon yzümden meme reddi yasadık emzirmedanismanı dilruba hnm sayesinde kurtardık. Kendisinede danısabilirsiniz
Nuuu _Gamze_ üç günlüğüz daha meme ucu olmadığı için silikon uç kullandık normalde içiyordu hep ordan ama bugün evimize geldik mama da verdikten sonra silikon ucla bile emmedi
_Gamze_ Nuuu anladım.. emzirme.danısmanlıgı diye geçiyor İnstagramda Dilruba hanım ona sorularınızı sorun bence yardımcı olur. Sarılık da olmasın aç kalmasın mamayı finger feeding yöntemi ile verin. Hem çene kaslar emme refleksi güçlenir. O şekilde besleyin. Biberon kullanmayın. Zaten daha minicik çok az mamayla doyar. Eczaneden şırınga edinmeniz yeterli
_Gamze_ Nuuu bir de mama kaç cc teklif ediyorsunuz acaba.. en fazla 30 cc ile doyar bebeğiniz. Bir de biberondan akış kolay olduğu için içer doyduğunu anlamaz sonra da kusar çok geldiği için
pozmen Benim bebeğimde mama takviyesi ile başladı 2. Ayda biberon verdim markası avent di ama 3. Aya geldiğimizde biberona çok alıştı memeyi almıyordu. Bende aç bıraktım ve memeye saldırmaya başladı o şekilde biberonu unuttu. Mamaya da son verdim , biberona da şimdi sadece emiyor beni. Ama ilk aylarda şırınga ile besledim.