Aselinnannesii 1 yaşındayz. Desteksiz uykuyu öğretmeye nerden başlamaliyim? Gece saat başı uyaniyor meme vermeden asla uyumuyor 2 gündür deniyorum vermiyorum sallıyorum, kucağımda sakinleştiriyorm koyunca basıyor çığlığı 😥
Nuryarkn Aselinnannesii ya evet bi formülü olamlı 😂benm artk kollarım koptu ayajta durmuyo yatagı sallanmıyo ya meme ya kucak bitik haldeym bebek arabasını iceri aldım onda uyutuyorum ondada sürekli sallama gene bucnasl iş bunlar nasl bebek yarabbi tövbe
gs271019 Aselinnannesii Instagram da turkanacar_ diye biri var onun öne çıkan hikayelerini izleyin inşallah size de faydası olur 😊
Berra01 Aselinnannesii gece memeyi bırakın bence emdiği sürece yine uyanır büyüdükçe alışkanlık yapıyorlar
uykucukoala Aselinnannesii öyle pat diye geçmesi çok çok zor bende o hataya düştüm yatağı görünce bile ağlıyordu artık baktım olmuyor yardım aldım kendim yapamadığım için şükür artık bi problemimiz kalmadı
ikiprensannesii2 uykucukoala Kimden yardım aldınız? 1 aydır saat başı uyanıyor bir de hamileyim artık gücüm kalmadı😔
uykucukoala ikiprensannesii2 uyku eğitimi de olsa zor bir süreç ama sonunda kazanan siz oluyorsunuz ben annelibebekten aldım rumeysa Akgül çok da memnun kaldım keşke bir yaşına kadar beklemeseymişim dedim bi tane daha bebeğim olursa 4 aylık olunca hemen başlayacağım
ElifS95 Aselinnannesii Instagram da baldan anne var uyku eğitmeni ama kendiniz uyku eğitimi vermek isterseniz her şeyi postlarinda anlatmış bir bakmanızı tavsiye ederim bende ordan salla dur yöntemi ile sallamayi bırakmaya çalışıyorum
uykucukoala ElifS95 baldan anne de benden geçen sene görüşme talep ettim sadece görüşme için bile parayı önden yatırmamı istediler 2500 liracık bu geçen sene fiyatı bu sene kaç olmuştur Allah bilir
ElifS95 uykucukoala evet danışmanlık ücretleri aşırı pahalı ama postlarinda anlatmış hepsini eğer kendiniz yapabilecekseniz postlardan yararlanabilirsiniz diye söylemiştim ben öyle yaptım çünkü yoksa uyku danışmanları ateş pahası
Nurrumeyss Aselinnannesii ay cok zor vallahı allah yardımcınız olsun bende 11 aylıkkeb desteksız uykuya zorda olsa alıştırdım gece cok uyanıyorsu ama bizimki sallayarak uyuyordu sallayınca da aglıyordu sallamayıncada bnde cok bunaldım ne kadar egtim vermeye calışsamda hep cok agladı bnde odaya bırktım cıktım 3 gun agladı ama alıştı cok şükür
uykucukoala ElifS95 çok denedim canım o postlarla çok uğraştım kızımda artık tramva oluştu yatağı gördüğü an ağlamaya başlıyordu sizin kötü bi niyetinizin olduğunu düşünmedim yanlış anladıydanız kusura bakmayın bende sadece ne kadar aşırı para istediklerini dile getirdim bi çok danışmanla konuştum ben çok uçuk geldi fiyatları ya
uykucukoala Aselinnannesii bizim eğitimimiz bir ay sürdü ilk on gün sallamayı bıraktık sonra kucağa başladık bi on günde kucakta sonra bi on gün de yatakta pış pış böyle böyle düzenli uykuya geçtik ben gece yatmadan önce süt veriyorum gece beslenmesini de 6 aylıkken bıraktık odasını ayırdım yine altı aylıkken şu an çok şükür iyi
ElifS95 uykucukoala yok estağfurullah bende aynı şekilde en az 1000 TL diyorlar ve bu fiyat çok uçuk çok çaresiz kalsam tercih ederdim belki ama şuan kendi kendimize bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ben önce sallanmayi bırakmaya çalışıyorum şuan iyi gidiyor Allah’a şükür Size de kolay gelsin Allah sabrını veriyor işte 🤗
uykucukoala ElifS95 ben vereli bi sene olacak canım benim bi sıkıntım kalmadı çok şükür ama çok çektim yani Rabbim herkesi bu uykusuzluk derdinden kurtarsın çok zorluyor insanı