Merrmeliss Sizin de buna benzer durumunuz oldu mu? Çok guzel dönerek yuvarlaniyodu.7 aylik olunca bir anda bıraktı.Ittiriyorum bazen gitsin diye şaka yaptığımı zannederek güluyo ve asla dönmüyo 🙄
Tazeannecik Merrmeliss benim kızımda dönmeye başlamıştı alısır daha çok döner derken artık hiç dönmüyor. 7 ay 14 günlük
Merrmeliss Tazeannecik aynı durumdayız. Nazar mı oldu ki. Nazara mı bağlamak gerek hemen bilmiyorum ki
Deletedmom381 Merrmeliss nasipse bir kaç aya yürümeye insaAllah, daha fazla donemicem annecim yeter 😅
Merrmeliss Deletedmom381 'aman kızım yaa .Tamam.Çok tatlıydı o hallerin ama birdaha görüşememek üzere elveda yuvarlanmalarina👋 'diyeyim ben de o zaman 🙂🙂
Deletedmom381 Merrmeliss aynen canisi 🥳 dönmüyor diye sevinmen lazim bence 😁 koy yatağın üstüne işini yap oh.
Merrmeliss Deletedmom381 onu da yapamıyoruz o ayrı konu da:) hemen kucak ister etrafı gezmez ister..neyse hayırlısı be yavrum
Merrmeliss Tazeannecik demkki keyiflerine göre de sürekli yaptıkları şeyi birakabiliyolarmi.bilemedim