Minenur123 Kızlar oğlum sürekli hapsuruyo burnu tıkalı öksürüyor sanki geniz akıntısı gibi birsey var sürekli hirilti gibi ses geliyor burnunu temizledim birde sprey aldim ama başka ne yapsam bilemedim galiba soğuk algınlığı oldu ne yedirsem iyileşir
Leyla1998 Minenur123 ay aynı benjm kızda öyle şuan dakka başı uyaniyit nefes alamıyor bende sprey aldım ama geçmiyor
KYigitf Minenur123 bebegınız nekadarlık bılmıyorum ama ıhlamur içirin 1yastan buyukse bı ıkı damla lımon ve bır tatlı kaşığı bal koyun ıcerısıne iyi gelıyor.serum fizyolojıkle sureklı temızleyın burnunu umca diye bagısıklık güçlendırıcı bır damla var dr sorup kullanabılırsnz bu dönemlerde çok geçmiş olsun🙏
Cnnsmy Minenur123 bizde aynıyız çok fena acayip uykusuz hiç uyumuyor burnu tıkalı açılmıyor ve doktora gitti nezle dedimbende şimdi eşimi coldmix almaya bönderdim inşallah fayda eder
Tugceonrdml_ Minenur123 kaç aylık bilmiyorum ama hava değişikliğindem bebeğim 5 aylık aynı şekilde doktor sık sık aspiratörle temizle dedi normal deniz suyu kullanmak yerine hastanelerde kullanılan serum ve sırınga ile temizle dedi öyle yapıyorum bir kaç kez gösterdiler suan hırıltısı geçti
Minenur123 KYigitf cok tsk ederim burnunu serum fizyolojikle asla temizletmiyor bende sprey kullanıyorum ıhlamur veriyorum ama bir fayda göremedim
Karali benimde oğlum iki gündür oyle sprey filan fayda etmiyor valla, ememiyor şuan ağzı açık uyuyor burnu tamamen kapanmış napcam bilemiyorum başını bekliyorum iki gecedir, 10 aylik
Minenur123 Tugceonrdml_ canım asla temizleniyor cok ağlıyor mecbur sprey kullanıyorum katiliyor ağlarken yalnız derece sevmiyo
Cnnsmy Minenur123 evet çok iyi geldi cold mix ben memnun oldum sprey falan fayda etmemişti sanki o iyi geldi sabaha karşı yine ağlamaya başladı tekrar tıkandı yine damlattım rahatladı yakasına damlatıverdim
Deletedmom4440 Minenur123 bende , bebeğimde eşimde hastayız burun akıntısı var boğaz agirisi ufff mevsim geçişinden sanirim nefes alamıyorum bende😥
Minenur123 Deletedmom4440 biz bir şekilde derdimizi söylüyoruz ama bebekler için ağır geçiyor malesef
Mirac_21032019 Minenur123 kizim ayni sekildeydi 3 gun once.Gittik doktora nesle ve alerji birlesimiymis salgin gibi biai herkes ayni.Aferin verdi,zaditen verdi alerji icin bricanyl verdi 1 gunde kesildi burun akmasi hiriltisi devamlida cektim burnunu