Gltn Arkadaşlar sadece anne sütü ile beslenen bebeğe ne kadar su verilmeli bazı doktorlar 6 ayına kadar verilmese de olur diyorlar ama sormak istedim
Haylaz Gltn ben verdim üçüncü ayından sonra sıcaklarda hatta daha.cok verdim . Bence verilmeli ama doktorlar anne sütünden alıyor diyirlar
minmin-hanim Gltn bebeğim sadece anne sütü alıyor hiç mama almadı kan tahlilinde üresi yüksek çıktı su başladım verilmeli bence
MelisMom1105 4 aylık kızım var ben ara sıra veriyorum 2 çay kaşığı kadar mama kullanıyorsan her mamanın ardından vermelisin zaten azar azar 😊
Deletedmom99886 Gltn Sadece emzirdim 6.ayına girdiğinde su verdim biberona koydum kendisi istediği kadar içti
Esraerim0907 Bende verilmemeli diye okuyup duyanlardanım fakat drumuz her emzirmeden sonra bir tatlı kaşığı kadar ver dedi şaşırdım şimd veriyorum fakat günde belki bir çay kaşığı bile olmuyordur zorla içiyor çünkü istemiyor içmek
ShineThunder İstisnalar dışında, 6 aydan küçük bebeğe su verilmemeli. Su bebeği hem gereksiz tok tutar, hem de vücudun elektrolit dengesini bozar. Mamanın yapısında da, anne sütünde de bebeğin ihtiyacı olan su bulunur zaten.
Esraerim0907 Purpura26 çokta önemsemiyorum ya 6 ay dolunca nasılsa içecek çünkü farklı gıda alacak ihtiyaç oluşacak şuan ihtiyaç olarak görmüyorum suyu
Mel01 Gltn bende emziriyorum ve doğduğundan beri veriyorum şim 6 aylık istediği kadar içiyor ama başlarda iki üç yudum içiriyordum sadece
Hafisee Gltn anne sütü ile besliyorsan 6 ay vermemelisin . Anne sütü bebegin su ihtiyacını karşılayacak yeterliliğe sahip zatenn. Yok 1 cay kaşığı verdim yok şöyle böyle diyenlere aldırma . Marifet degil yani . 6 dan sonra vermelisin .
Purpura26 Esraerim0907 Dilinde tortu kalıyor mamadan sonra. Bir de boğazında hırıltı oluyor. 1 2 çay kaşığı su verince geçiyor