Eafl 28 günlük olduk uykusuzluktan ölsem aksam başlıyor gaz mahfetti bizi ne zaman düzene girer kizlar
Balpetegii Eafl sab simplex gaz damlasi kullanin mutlaka karnina ayaklarinin altina masaj yapın zeytinyağıyla ama belli aya kadar devam eder ama sabredin bunlar güzel gunler ve uykuya gecişte kundaklamak kolaylaştiriyo
Rabiacelebi Eafl nurse Harveys gaz damlasıi kulln 2 aylık oldugnda devam ederse de aynı damlann colex diye şurubu var onu kullan kiraz çekirdeğini ısıt bebeğin karnına beline köy geceleri yada suda olur rahatlatr
ozsez85 Eafl gerçekten 40 tan sonra daha kolay. Biogaia ve sabsimplex damla verdikten sonra sancı kalmadı. Sadece biogaia gaz sorununu çözmeye yetmedi bizde ama ikisi birlikte mucize gibi:)
Secl Eafl inanki her ayın ayrı zorluğu var 4 ay 13 gunluguz suan uyuyor ama uykusunda bagırıyor ağlıyor susmuyor kac gundur uyksuuzuum ağlıyorum artık uyumak için
Nare1996 Secl aynı durumdayım 4 ay 6 günlügüm ve uykusunda aglamaya basladi bu ay gerileme var ondan herhalde uykusuzluktan ölcem artık
Nare1996 Secl bugunlerde gececek sabir canım kendimi boyle avutuyorum suan bir saattir ayakta salladim ayaklarim uyustu biraktigim an uyaniyor bende burda kafa dagitiyorum iste size denk geldim😁
Bsraanur Eafl 3 aylık felan olunca baya azalır ama bitmiyor uykusuz geceler 13 aylıktan selamlar daha yeni uyudu şimdide diş nöbetindeyiz🤣