Sosyolog-anne Merhaba arkadaşlar büyüme atakları ne zaman bitiyor biz 2.yi yaşıyoruz, geçer Di mi bu günlerde 🙏
Brsnysr Sosyolog-anne oooo gözünü korkutmayayim da neler neler oluyor da geçiyor uyku reddi inatlaşma bagrisma mizmizlanma sebepsiz ağlama kucak da durma dışarı çıkmak vs uzayan ataklarrr Allah’ın izniyle gecio annesi sadece biraz sabır hoşgörü ye ihtiyaclari oluyor
Musam Sosyolog-anne 3 ay 26 günlük mama ile besleniyor mama içmek istemiyor ağlıyor mızmız huzursuz uyurken zorla veriyorum günde 1000 cc mama içmesi gerekirken ben 550-600 cc zorla veriyorum halim harap
Musam Brsnysr gerçekten geçiyor mu sabah bir kriz geçirdim resmen . 3 ay 26 günlük mama içmek istemiyor ağlıyor uyumuyor uyuduğunda zorla bir şekilde mama veriyorum
Brsnysr Musam geçiyor geçiyor yaşarken biraz veriliyordu ama sonra böyle anı olarak anlatiliyormus bizde öğrenmiş olduk kızım sayesinde
Brsnysr Musam mama ne kullanıyorsun Aptamil yağlı gibiydi sanki sma geçtik sma yi daha çok sevdi kızım
Minikyavrum75 mom726272 oğlum 3 ay 18 günlük şu 1 haftadır geceleri güzel emiyo gündüzleri memeyi almıyo meme teklif ettiğim an basiyo çığlığı sadece anne sütü aliyo biberon mama vermedim hiç resmen aç duruyo 4. Ay atağı mı bu acaba geçer mı ?