Senus96 Merhaba , kizimin 1 yasi var . 3 gundur atesi dusmuyo, atesxen basqa hicbiseyi yok. Ilac falan hepsini yapdim ama dusmuyo ne yapa bilirim
endoplazmikretikulumiste Senus96 düşmeyen ateşte numaralar covıdden şüphelenin dedi geçenlerde bir doktor tv de hastaneye gidip covıd testi yaptırın onlar ateşi düşürür
herseyguzelolacakk Senus96 ateşi kaç ? Geçen gün benim bebeğimde öyle oldu. 3-4 gün sürdü. 38 e çıktı en fazla. Doktora götürdüm çok şükür bişey çıkmadı. Geçti sonra
Arshsn Senus96 böyle durumlarda ben en az yirmi dk duşa sokardim ılık dusa çok iyi gelirdi ama tabi ki doktora götürüp sebebinin ne olduğunu bilmek daha doğru olur oğlumun doktoru bana bu şekilde söylemişti her ateşlendinde aynı şeyi yapıyorum kendisine geliyor
Nzdl Senus96 canım hiç korkma benim kizim şuan covitli asla 3 gündür ateşi dusmuyo doktorlar bişey yapmiyo geri gonderiyo tüm vücudunu soydum sirkeli suyla ılık suyla dus aldırdım ambulansı aradim dedi vücudu ıslak bezle sürekli silin odanın kapısını aç penceresini içeri serin tut tüm vücudunu ıslak bezle sürekli sil kafasina bez koy ben 3 gündür gözümü kapatmiyom bide paronax ver 6 saat sonra calpol ver sonra 6 saat sonra yine paronax ver dönüşümlü yap
Nzdl Senus96 hiç doktora götürme kızım 39 bucyktu havale geciriyodu paronax fitil yapıp eve yolladılar çocuk yine ateşlendi busefer ben ıslak bezle ateşini dusurdm