Arshsn Merhabalar anneler bugün defactodan oğluma çanta aldım ama o örümcek adamlı istedi yalnız etiketini çıkardık üzerinde ki yarın götürüp iade etsem alırlar mi bilgisi olan yazarsa sevinirim
t_bulut Arshsn her firmanın değişim iade süreci farklı işler ama kullanılmadıysa ve fiş fatura duruyorsa iade alınır iade almasalarda değişim yaptırılır yüksek ihtimalle
Arshsn Lazrail değiştirmek değil iade etmek istiyorum çünkü lwc de örümcek adamlı vardı orada kinj istedi öyle üzülerek uyudu kıyamadım
-Gizem- Arshsn alırlar fiş varsa sıkıntı olmaz bazen etiketi hiç olmuyo içtekini okutuyolar farz edin ki öyle aldınız
t_bulut Arshsn sorun olmaz o zaman inşaAllah yarın gidin vakit kaybetmeden etiketden siz bahsetmeyin hiç iç barkoddanda okutulmuş olabilir düşüncesiyle zorluk çıkarmazlar umarım
Arshsn Sarikuzumalp ayy çok sevindim ya çalışan birini. Yazmasi daha çok içimi rahatlattı bende etiketi çıkarıldı diye endişe ettim
Sarikuzumalp Arshsn yok merak etmeyin. Ürünlerin reyonlarda da etiketi kopuyor zaten o şekilde de satılıyor. Fişiniz olduktan sonra1 ay içinde her türlü iade yapabilirsiniz. ☺️
Arshsn -Gizem- haklısınız işte değişim de sıkıntı yapmıyorlar da idae olunca çekindim sormak istedim. Çalışan bilgisi olanlar cevaplar diye
Aselsmomy Arshsn ben bi kere eşim kıyafet almış ordan büyük geldi iade etmek istedim değişim yaptiklarini soylediler