Gencanne2021 Ya bebegim 6 ay 24 günlük ve ben hala adet görmedim hamilede değilim sizlerde böle birşey yaşayan oldu mu olduysa doktora giden oldu mu🙈 (kilo vermemde çok zorlaşıyor ödemlerimin çoğunu atamıyorum🥺)
Momster Gencanne2021 bende 6-7 ay kadar olmadım bi arkadaşım 10 bi arkadaşım tam 12 ay olmadı. Doğumdan sonra doktorlar 1 yıla kadar normal karşılıyor diye biliyoruö
DuyguElahmet Gencanne2021 benimkide 11 aylik henüz olmadim. Ilk cocugumdayken 11. Ayda gelmişti. Beklemedeyim
Kevserhira Gencanne2021 evet bende 4aylıkken oldum baya farketti kiloda tarrçın kolaylaştırıo die duydum bi araştırın derşm
Gencanne2021 Momster ua bilmiyorum bir doktora gidesim var kendimi halalohusa gibi hissediyorum okadar terliyorum
Gencanne2021 Kevserhira bem içiyorum arada o şekilde de ama adet olmak cifden çok farklı bir şeymiş şuan dört gözle bekliomm
2020minikkus Gencanne2021 ben bir senede 3 kez oldum sonra düzeliyor sorun oldugunu düşünüyo insan ama doktorlar normal kabl ediyo ama bi genel hormon testi için kan verin
mycutebaby Gencanne2021 o da ne benim 10 ay olcak nerdeyse olamıyorum ama sonunda gidicem heralde 🤦♀️
Zelisskk Gencanne2021 doğum yapalı 7 ay oldu bende olmadım doktora da gitmedim rahatım böyle hasta olunca karnım çok ağrıyor 🙄
Gencanne2021 Zelisskk bende keşke ağrı olsa hasta olsam diyorum çünkü resmen lohusa gibiyim bir ter bir sicaklama cok zor
Kereminannesiii Gencanne2021 çok normal bazı doktorlar 1 yıl bazıları 1,5 yıl olmamak normal diyorlar bünyeye göre değişiyor ☺️