Damla29 1 yaş 1 günlüğüz suan 1 haftadır falan 3 4 adımlar kendini koltuktan koltuga yürümeye bıraktı şimdi biz yürüyormu diycez aslında tam anlamıyla bence yürümüyor çünkü dengesini kaybedip düşüyor 10 adımdan sonra yada ayakta dururken
trtlannem Damla29 ay hayırlı olsun 10 bucuk aylıkken adımlara başladık 11 aylığız yürüyoruz evet jet hızı ile değil yine düşüyoruz ama cok hızlı gelişiyor hergün 1 adım fazla atıyorlar 🥰
Damla29 trtlannem teşekkür ederiz bizde mutlu olduk herseyi geç oldu oturması dönmesi emeklemesi buna aşırı şaşırdım 1 bucuk yaşdan önce yürümez diyordum ama 1 haftadır 3 4 adımlar arta arta ilerledi ayakkabı ne zaman almak gerekir acaba suan dışarı cıksakda basmıyor zaten
kaganege Yürüyor daha ne olsun 🤗 10 güne farkı görürsünüz acayip hızlanacak dolap kapaklarına dikkat🥳🥳
Damla29 kaganege şimdiden kapak açıyoruz zaten herseyi aşağı indiriyoruz falan ama yürüyünce full peşinde olcaz sanırım sevindim buna demekki 1 yasında mı yürüdü dicez bazen soruyorlar sinir oluyor insan sanki illa 1 yasında yürümesi lazım yada yaşından önce
Damla29 Prenses-annesi1 siznki kaç adım atıyor biz 1 haftadır 3 4 5 6 derken 10 adıma bıraktık bugün özellikle ama ayakta durduğunda bazen dengesi gidiyor düşüyor haliyle
trtlannem Damla29 bence tam ayakları alışsın tam bassın yere ayakkabı yerine geçen bez am a altı dışarısı için uygun olan patikler var onlar dan alabilirsiniz. Bende yeni alacağım. Ayak kasları için cıplak basmaları daha sağlıklıymış.
Prenses-annesi1 Damla29 evet kızımda öyle günden güne adım sayısı artıyor bazen düşüyor düştüğü yerden doğrulup kalkıyor dengesini tam sağlayamıyorlar daha. Sağladıklarında onları tutana aşk olsun 😂
Damla29 trtlannem evet öyle ayakkabısı var şuanlık giyer o zaman tam yürüdüğünde ilk adım ayakkabısı alırız o zaman saglıkla yürüsünlerde ☺
Damla29 Prenses-annesi1 ya peki dışarda geziyormu bizimkinin en büyük sıkıntısı suan dışarı bile cıksak bebek arabasında belli zaman sonra oturmak istemiyor sonra kucaga alıyoruz gene sıkılıyor yere inmek istiyor yürüse bi rahat edecekk