Sesaa1 Annelerrr bebeğim emzik tutmuyor ne aldıysam tutmadı bibs diyor herkes sizce deneyip fayda gören oldu mu ?
Gulsurmeli Sesaa1 Hiçbir emziği tutmayanlar bibsi tutuyor ben chicco almıştım tutmasaydı bibs alacaktım ama tuttu. ☺️
kbra4334 Sesaa1 aventin emziğini tutmadı kızım hep öğürdü ağzına almadan atıyodu sonra bibs aldım şuan çok güzel emiyo uyurken veriyorum sadece
Nurcannn Gulsurmeli cidden tutar mı benim ilk emiyordu sonra bıraktı 7 aylık oldu alırmı acaba memeyi bende alayım ona göre
Crocusd Bibs vs top uçluları ağzına aldığı an öğürdü hep. 1 ay denedim asla olmadı hep kusacak gibi oldu veya kustu.. Bi gün nuk damaklı silikon emzik aldım denemek için. anında tuttu 2 aylıktı.
Deleted12 Sesaa1 dene canım küçük kiraz uclulardan al. Ben silikon kullandım kaucuk olanlar nasil bilmem ama kaucuk daha iyi tutuluyor diyorlar.
Sosyolog_ Bende ne yaptıysam tutmadı . 3 aylık oldu hala bir umut veriyorum ama midesini bulandırıyor nuk denedim bugün onu da almadı 😔
Deleted12 Sesaa1 kaucuk ve silikon diye ayrılıyor ya meme ucu onları diyorum. Kaucuk olanları daha iyi tutuyorlar anne memesine yakın oldgu için. Bibs in zaten heosi kaucuk şimdi yeni çıktı silikon emzikleri .