Busraveece Kızlar çok şiddetli adet dönemi geçiririm hep. Şimdi de olacak gibiyim. Emzirirken arveles kullanılır mı bilgisi olan var mı
Kbraugur Busraveece sezeryandan sonra bana doktor yazmıştı arvelesi bir sıkıntı olmuyor sanıırm ki verdi🙄 yinede bir doktora danışın derim
Babe Busraveece gecenlerde grip oldum eklem agrisi da yapti doktor arveles vermisti ama yine de sen sor doktoruna parolu rahatlikla icebilirsin
Babe Busraveece hamilr kalmadan onceki favori agri kesicimdi arveles dedigin gibi parol hic kesmiyor arveles 5 dk da bitiriyor agriyi.doktor da verince cok sevinmistim aslinda cok fazla agri kesici kullanmam ama com sıkısinca mecbur kaliyor insan
Ozgezafer Busraveece benim şiddetli migren ağrılarım oluyo parol geçirmiyo arada arveles içiyorum mecburen
Busraveece Ozgezafer parol gerçekten geçirmiyor hiç. Geçen bi yazı okudum parol içeceğime oturur dua ederim yazmış 😂
Deletedmom381 Busraveece bana Doğumdan sonra doktorum arveles yazmıştı kullandım ama gene de doktorunuza bir danışın