Gksuu Kızlar bebeklerinizin kafasını nasıl yıkıyorsunuz ben kafası geriye doğru yıkıyorum ama kulaklarına su kaçıyor sanırım kızarıklık oldu kulağında cocuğumun antibiyotik kullanıyoruz :(
Mom9870 Gksuu Eğer banyodan kaynaklı ise bunun için e bebek gibi yerlerde kafasına takılan bir aparat var adını bilmiyorum, kafasına takıyorsunuz kulak ve yüz bölgesine gelmiyor.
Balkizlarim Gksuu Küçük tıpa var kulağına takiyorsun su kacmiyor oyun hamuru gibi şekil alıyor eczaneden almıştım çok memnunum her yaşa uygun ✨👌🤗
Mom9870 Gksuu Anladım ben kullanmadım ama görmüştüm mantıklı gelmişti. Baş aşağı yıkamak daha doğru sanki.
Gksuu Ikram zor olmuyor aslında duş başlığıyla değil direk musluktan akıtıp yıkıyodum kucağımda yatırıp ama bidahakine sizin ki gibi yıkamayı deniycem
Bgmbgmbgm Gksuu normal oturuyor kafasını geri filan atmıyorum, aşağı pozisyonda, kendi de rahatsız olmuyor..
Tortilla_ Gksuu Evet duş başlığı fıskiye her neyse adı artık. Açıyorum başından aşağı boynundan aşağı tutuyorum. Tabi nefessiz kalmasın diye arkadan öne doğru yavaş yavaş gelip. Maşrafa ile ’de döktüğüm oldu.