Mnk2021 Merhaba arkadaşlar 4. Ay aşısı çok huysuzluk yapıyor mu yan etkileri neler oldu aşı olmadan önce calpol versem olur mu
Yarenokty Mnk2021 birazcık huysuzluk ettü benimki ben aşı olduktan sonra gece verdim calpolu birazcık ateşi cıkmişti ondan
Rahimesevda Mnk2021 bebekten bebeğe degisiyor benim kızımda çok şükür birşey olmadı eğer bir sıkıntı olmazsa vermeyin vücunun bagisklilik kazansın
kirmizibasliklikiz_ Mnk2021 bizde ates oldu 6 saat arayla calpol verdim 24 saate gecti.. cok bitkinlerdi agrilari cok oldu sanirim..
E_doga Mnk2021 pazartesi yaptırdık biz. Ateş olmadı şükür ama biraz keyifsizdi durgundu. Mızmızlandı ama 2. Ay aşısı gibi uzun sürmedi toparlandık. Bacağı şişti ona üzüldüm o da geçer inşallah
Taze-Anne28 Mnk2021 ateş olmadı ertesi gün çok hafif huysuzluk yaptı carpol verdim rahatladı. Bide akşam yatarken verdik ama vermesek de olurmuş. Öbürsü gün hiçbir şeyi kalmamıştı 👍🏿
Seeeyma Bizde pazartesi gunu olduk biraz huzursuzluk yapti daha yenide bi baktim sol bacagi biraz sismis herhangi bir sorun olur mu acaba?