Kızlar günaydın bebeğim 3 ay 11 günlük dün gece kayınvalideme verme dediğim halde kendi kaşığıyla sütlaç verdi cocuguma vermeyin ddim dinletemedim sonra cocuk acıktı ağlamaya basladı bu seferde arkamı döner dönmez memesini batırdı icine dönüp anne verip durma bak alerji olucak cocuk icinde seker var dedim eve geldiğimiz anda yüzünde cok kötü kızarıklıklar oldu bazen öyle oluyor diye bekledim nolcak diye şimdide yer yer yüzünde var aksamki kdar kötü değil ama yinede kızarık nefret ediyorum yemin edeeim ya sütlaç ne demek bide tutturmjs yemekte yogurt corbası vericekmiş kesinlikle engel oldum olmas tuz dolu ici nane var yağ var hayır ddim veremediler ama diğerini arkamı döndüğüm gibi verdiler cocuguma bu cocuk zaten ilerdi yicek bunları aceleniz ne ya gitmek dahi istemiyorum artık emziğe batırdıgı sütlaç dudagının kenarına değmiş orası bile kıpkırmızıydı düsünün ya snirimden uyuyamadım eşiminde gözüne soktum bak sütlaç ne hale getirdi diye oda kızdı bugn ararlarsa söylicem özellikle dokundu diye kafayı yemişler ya😡