Mucizemm01 Merhaba anneler oğlum 10,5 aylık 10 kilo mont alacam ama kaç beden almam gerekiyor bilmiyorum normalde herkes 1-1,5 yaş al diyorlar ama bugün denedim çok büyük oldu sadece 12 aylık da bulamıyorum 9-12 sizce nasıl olur
leynanin_pembemantosuu Mucizemm01 9-12 bence küçük gelir 1 ay giyer giymez 1 yaşında oğlum 9 buçuk kilo 81 cm boyu var normal kıyafette 2 yaş giyiyor eski eşim geçen gün 3 yaş mont almış şuan tam oldu 2 ay giyer giymez içinede sadece bi ince bişey giydirebilirim siz bence 12-18 alın derim ben
Derinkusum Yani bilemedim ben ama kalın giydirecekseniz biraz salaş olsun derseniz 12-18 yok çok fazla bişey giydirmem bu kışı geçiriyim derseniz 9-12 ama onu da iki ay kadar giyebilir sanırım bilemedim bende 🤷♀️🤷♀️😂
Mucizemm01 Derinkusum Adanada oturuyoruz öyle aşırı bir soğuk geçirmiyoruz ama sonuçta çocuk olunca illa soğuk olur bir kaç yerde daha deneyecegiz bakalım :)
Mucizemm01 leynanin_pembemantosuu ya acaba kalıptan kalıba değişiyor mu doğrusu şuan denediğim için büyük duruyor o zamana nasıl olur bilemiyorum dediğiniz gibi 9-12 alsam şimdi tam giydirme zamanımda küçükte olabilir