Edanurkya Kızlar merhaba bebem 4 aylık uykusunda elleriyle kendini uyandırıyor sürekli kundak yapsam bunalır mi stres olurmu yada 4 aylık olup kundak yapan varmı muslin bezler yetişmiyor ayaklarına valla dışarda kalıyor 😀😀😀
BalKavanozu Edanurkya Valla ben doğduğu andan 4 ayına kadar kundakladım canım hiç bir sorun yaşamadım oğlum 4 yasında suan bence kundakla ama hiç yapmamışsan bunalabilir rahatlığa alışmıssa küçük oğlumda 1 hafta hastanede yattığı icin kundağa alışmadı oda kundaksız büyüdü 😅
Elizan01 Edanurkya şuan 5 ay 9 günlük kundaklamadan yatmıyor oyle alıştırdım yarı kundak yapıyorum hep ayaklarını bağlamıyorum
Serapveminikleri Edanurkya 3 aylık kundak yapıyorum kundaksız çok sever eşarp elline alıp uyumayı aöa kendini çok uyandırır diye kundaklarım
Edanurkya BalKavanozu Aynen öyle canisi rahatlığa alıştı ama ona alıştığı gibi kundaklamaya alıştırmak istiyorum 😀 Cnku böyle sürekli uyanıyor
Edanurkya MerveAkty Özeniyorum artık beşiğe koyuyor arkadaşım desteksiz ve kundaksiz uyuyor bebegi ben sarıp sarmalıyorum bıraksam uykudan oluyoruz
MerveAkty Edanurkya aaah ah bende çok özenirim o tiplere de 😁 elimizdekiler eee ee diye ayakta sallaya sallaya anca uyuyor
Banu- Edanurkya ben 2 ay kadar kundak yaptım. (Hazır kundak) 2. Ay aşılarından sonra bıraktım. Yeni doğduğunda doğru uyandırır kendini ama bşr yerde bırakmak lazım serbest yatmayı bilmesi lazım. 4. ay bence kundak gereksiz.