gamzeylulada5 https://www.hizliresim.com/dey7sgx Arkadaşlar lütfen bakar mısınız dünden beri bir koku var 6 günlüğüz görünürde bi kızarıklıkta yok korkmalı mıyız doktora gitmeli miyim
aysenur060 gamzeylulada5 bezini bağlarken üst kısmı dışa doğru değil de içe doğru kıvırınki idrar dışkı göbeğe ulaşmasın 😊
Ebruli3452 gamzeylulada5 benim oğlumun göbeği 21 günde düştü canım. Eczaneden göbek bağı için sprey ve mendil veriyor onu kullan çok çabuk kurutup düşürüyor ben kullanmamıştım malesef o yüzden geç düştü. Islwk kalmamasi gerek bezini göbeğin altından kıvırarak bagla.
Annis-ogul gamzeylulada5 cnm buyuk ihtimalle yikarken nemli bırakmışsınız o yüzden öyle olmuş. Babusol diye göbek dusurucu sprey var onu öneririm ama doktorunuza danışın.
aysenur060 Koku var sanki biraz yeşil akıntı kurumuş gibi görünüyor iltihaplanmış olabilir doktora götürmelisiniz.
Busepoyraz17 Eğerki koku yoksa bişey olmaz korkmayın benimde böyleydi doktora gittim koku yoksa iltaplanma olmadıkça yada kanama sorun olmaz dedi merak etme dedi çişi gelmiştir ondan öyle rengi olmuştur benim bir kaç kere geldi çünkü
Busepoyraz17 gamzeylulada5 ozaman götürün ama korkayın antibiyotik verirler büyük ihtimal geçer hemen inşallah 🙏🏻
Gupssse gamzeylulada5 sabah işin uzmanı dr görsün mutlaka bize 5 iğne verdi sonra geçti derken fitik oldu yani göbek olayı önemli cnm.herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok amacım seni korkutmak değil sadece tedbirini al bana kimse bisi demedi her şey olup bittikten sonra yorumlayip durdular😥
gamzeylulada5 Gupssse evet götürdüm doktora düşmeye yakın olduğu içinde böyle olabilir dedi göbek bağını uzun bırakmışlar dedi krem verdi banyo yaptırdım bugün de düştü şükürler olsun akıntı devam ederse yakarız canı yanmaz dedi kilosu da gayet iyi vücuda yayılmış olsa kilo alamaz dedi
Gupssse gamzeylulada5 geçmiş olsun cnm yakma işlemi can yakmıyor bizim de oldu kibrit çöpü gibi bir seyle dokunup dokunup yakmıştı dr o cubugun adini unuttum;)