Karali anneler merhaba, 10 aylık oğlum nezle gibi oldu ablasindan kaptı sanırım burnu akiyor ateşli surekli, birde genzi hep dolu fis fis sıksamda açılmıyor önerisi olan.
Mavilimonn Karali merhaba ben mecbur kaldığımda baby vac alıp kullandım aşşırı genzi dolu olduğunda 1 2 kere kullandım araştırın isterseniz Serum fizyolojiği şırıngayla sıkıp çekiyordum
hatice_Akyalcin Karali Serum fizyolojik kullanın ciğerlere inmesini engelliyor ve çok rahatlatıcı şırınga ile çekip sıkın burnunap rabbim şifa versin inşallah
Ruyaninannesi Karali aynı dertten muzdarip iz ya serum fizyolojik ile çekiyorum bana mısın demiyor hâlâ harıl harıl çocuğum . Dün gittim doktora ve doktor önerisiyle xlear kids burun spreyi aldım pek bir işe yaramadı 🥺
mihrosum Karali canın gecmıs olsun salgın var. Evde gecmez gecsin diye bosa bekleme. Bız 10 gun cektık. Once ılac almadım burnunu temizledim falan baktım oksuruge döndü hemen cocuk druna goturdum. Antibiyotik kullandık cok sukur 1 hafta da ıyılestı. Ama ne cektık bir ben bir Allah bilir. Bide evdeki herkese bulastı
Karali Mavilimonn siringayla sıkın dediğiniz böyle burnunun birinden skyorsunuz diğerinden akıyor ya onu mu diyorsunuz
Mavilimonn Karali evet bazen çektiğim suyun yarısını bir burnuna diğer yarısını öbürüne sıkıyorum sonra eğip sırtına vuruyorum çıkıyor
Prensesannesi1-1 Ruyaninannesi bizimki de 16aylık öksürük ateş yok ama 2gündür burnu akıyor geceleri tıkanıyor il dışındayım doktorumuz da yok burda ne yapacağımı şaşırdım
Ruyaninannesi Prensesannesi1-1 benim ki 4 aylık daha :(( çok salgın var çocuklar arasında ya sizin durumda zormuş inşallah sıkıntı olmadan atlatirlar
mihrosum Ruyaninannesi canı. Lutfen acil cocuk druna gotır. Bak ben ılac vermeden bekledim 5 gun kızım daha kotu oldu gece hıc uyuyamıyor burnu tıkanıyor sureklı akıyor genzı doluydu oksuruyor Du. Dra gittik ilac kullandık oyle duzeldı