Umaayyy Bebeğim bugün tam 4 aylık oldu.3 haftadır bebeğim sırt üstü geri geri gidiyo.Yani bayağı geri geri emekliyo bi nevi 😂 böyle olan var mı bizimki biraz acayip mi ?🤔
Zlm Umaayyy bizimkide öyle yapiyo 😄 özellikle altını bağlarken kardeşim gibi geri geri emekleyerek diye korkuyorum çok dalga geçmiştim onunla çünkü 😄😄
erdyagmur mom726272 folik asitle ne ilgisi var bende hamile kalmadan önce ve ilk 3 ay hamile iken kullandım ama tam olarak bu mevzuyla ilgisi nedir aydınlatırsanız çok sevinirim
EdaEla23 Gozde_alparslan Benim kızım nerdeyse 11 aylık olacak hala geri geri gidiyor🙄 bu arada okuyunca bizimki mi çok tembel diye düşünmeye başladım bir yere tutunarak kalkma çabası da hiç yok emekleme de yok☺️
mom726272 erdyagmur folik asit omurga ve beyninde oluşabilecek hasarları engeller. Yeni nesil folik asit sayesinde bu kadar çabuk gelişiyor
Umaayyy mom726272 bu kadar çabuk gelişmesi de bilemedim 😂 yer minderinin ortasına koyuyorum diğer odaya gidip geliyorum halının diğer ucuna gitmiş 😰
Gozde_alparslan EdaEla23 benimkide on aylık canm döne döne gidiyoe bir yerlere ve geri geri asla asla emekleme yok şunu diyim cabalamasi bile yok tutunup kalkma hak getirsin o zaten hiç yok bu durum canımı sıkıyor niye yapmıyor diye üzülmeye baslaidm
Rabiazulal Umaayyy 3 aylık durmuyo altını açarken gidiyo dönmeyi öğrendi şimdide yuvarlak çiziyoz döne döne😂😂😂
EdaEla23 Gozde_alparslan Valla canım benimki de yuvarlana yuvarlana gidiyordu her yere geri geri koltukaltlarına giriyor yeni yeni emekleme pozisyonuna geçiyor ama gerisi yok ellerinden tutunca da adımlıyor ama tutunup kalkma gayreti içerisinde hiç değil ☺️ insan ister istemez üzülüyor evet haklısın
Gozde_alparslan EdaEla23 benimkide seninki gibi napalim cNm sağlıklı.olsunlarda ne zaman isteseler o zaman yurusunler ❣️