elifineylulu Iscan Süt artırmak için rezene ve anason çayı içiyordum canım hemde gazı engelliyor yemeklerime de kimyon atarak yiyordum çayı midemi bulandırdığı için..Bir de ayaklarını sıcak tut mutlaka canım gaz ayak üşümesinden de çok olur
Beyabann Iscan bana doktorum demişti günlük 8 çay kaşıgı diye küçük bebekler için sabah akşam olarak veriyodum bende hem çişini düzenli yapıyodu sancısı olmuyodu gazınıda rahat çıkartıyoduk gazlı bi bebegim vardı benim şükür onun baya faydasını gördüm
sademinannesi Iscan evet işe yarıyor bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı kimyon koyup karıştır 10 dk demlensin onu da iç gaza güzel etki ediyor
MelisMom1105 Günlük 2 hakkı var diye biliyorum canım süt için içiyorsan ballı su iç çok süt yapıyormuş ve sütün kalitesini zenginleştiriyormuş
Erkek_Anesi59 Rezene bebeğin 1 aylık olmadan kullanma dedi bama eczaneci bayan onu önermiyorlar ama kşmyon çayı sen içebilirsiniz sütten bebeğe geçer zaten ben her yemeğime katıyordum kimyonu faydası oluyordu
MelisMom1105 Erkek_Anesi59 benim tanıdığım biri yapmış çok faydası dokunmuş az önce bende 1 kupa içtim faydasını görür gibiyim sende bir dene bakalım denemekten zarar gelmez
Nur006 Iscan valla ben içiyordum yeni doğum yaptığım da sabah ve akşam rezene gazı yoktu. Sonra bir düzensizleşti içmelerim oğlum baya gazlı oldu
MelisMom1105 Erkek_Anesi59 az önce yine içtim canım gerçekten faydasını gördüm sende dene dua edersin bana 🌼
Erkek_Anesi59 MelisMom1105 inşallah canım yarın denicem direk sadece bal ve ılık su dimi sabah alıcam bal şuan bitmiş evde