Gygy Kizlar bebeğim 5 ay 7 günlük gece uyanmalari ve memede uykuya dalmalari artık beni çok yormaya başladı. Bu pis pis pat pat yontemi hakkında fikri olan bu yöntemle başarmış olanlar biraz ayrıntı verebilir mi. Başarmak istiyorummmm
Arastryk21 Gygy piş piş senini yutuptan açıyorum sağ tarafına döndürüp götüne hafif hafif vuruyorum uya kalıyor
Gullcann Gygy Ben en başından beri öyle yapıyorum. Şuan 2 ay 30 günlük. Uyku eğitimi verdim 2 aya girince çok çabuk alıştı yataga bırakıp pış pış diyorum uyuyor. Uyumazsa bazen poposuna doğru pat pat yapıyorum birde uyuyor
Gygy kucukprensinannesi 4 aya kadar ayakta sallayarak uyuyordu ama son 1 aydır memede uyuyor ben hiç istemedim ama bı baktım süreç buraya evrilmis 😔
kucukprensinannesi Gygy önce yavaş yavaş memede uyumayı kesmelisiniz ondan sonra uyku eğitimi vermelisiniz
Nurse42 Şimdi kızlar benim de bir sorum var oğlumun uyku problemlerinin çoğunu hallettik uyku eğitimi aldık ama hala sırtını tıpışlamam gerekiyor buda bi destekmiş bunu da bırakmam gerekmiş nasıl bırakabilirim yardım eder misiniz tecrubeli anneler