Deryaaaam Merhaba, 33 günlük bebeğim var, bugün doktor muayenesinde poposunda sakral gamzenin olduğu söylendi. Normalde 45 günde kapanır dendi ama ben yine de endişelendim. Bu durumu yaşayan var mı, kapanmazsa süreç nasıl ilerler bilen
Aselduru88 Deryaaaam ultrason çekilmesi lazım ama şuan küçük 2 aylık kalça ultorosnuna gittiğinizde belirtin ultrasonla bakarlar benim kızım hâlâ kapanmadi
sonsuzmutlulukkk Deryaaaam Bende ve 2 çocuğumda da var kapanmıyor yani doktor kimi insanlar da kapanmaz herhangi bir sağlık sorunu da teşkil etmez dedi araştırma yapıldı çok şükür sonuçlar iyi . zaten doktor sizi yönlendirir kontrollerde
MinnakEgem Deryaaaam bizde 1 aylıkken kontrolünde fark edildi ultrason da sıkıntılı demişlerdi beyin cerrahı na yönlendirdiler çok şükür bişey çıkmadı kapanmadı ama
sonsuzmutlulukkk Aselduru88 kimilerinde sadece masum bir gamze olarak kalabiliyormus.İnsanlar boşuna birbirini korkutuyor doktor problem yok dediyse araştırma yapıldıysa dert edilecek bir durum değil 🙂
IKO35 Kızım doğduğu gün doktorumuz sakral gamze var dedi. Ertesi gün hemen ultrason çekildi şükür ki sakral gamzeymiş. Herhangi bir sorun çıkaracak birşey değil.