Kızlar merhaba, geçen hafta perşembe gecesi tüm gece eşim ve ben uykusuz kalınca kızıma uyku eğitimi verme kararı aldım. Kızım 6 aylık ve sürekli sallanarak uyuyan, en ufak çıt sesinde uyanan, gündüz uykuları çok kısa olan gece sık sık uyanan emmeden uymayan gece uyanınca ağlayanan anlayacagınız uyku düzeni karmaşık olan bir bebek. Artık canıma tak edince daha önce okuduklarımdan incelediklerimden yola çıkarak cuma günü ilk eğitimi vermeye başladım. Kızımın beşiği bizim yatağın yanında ve hala orada yatırmaya devam ediyorum. Odasını ayırmadım. Eğitimden önce ana kucağında sallanarak yatardı. Loş odada biraz zaman geçirerek beşiğine koydum. İlk 3 gün çok zor oldu özellikle gece uykusuna geçerken. Gerçi gece uykuya geçişi hala zor. Şuan bir kaç sıkıntım var birincisi gece hala sık uyanıyor ve kendine kendine uyumuyor, hatta uzunca bir süre ayık kalıyor bu durumda ne yapmam lazım. Bir diğeri de 5 6 gün olmasına rağmen beşiğinde uykuya geçince ağlıyor. Ancak ilk 2 güne rağmen çok az. Daha kaç dün devam bu ağlamalar. Tüm bu durumlara ilişkin tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Özellikle gece uyanmaları. Kızım emiyor bu arada