Hazal11 Kızlar 3 ay 24 günlük bebeğim sadece mama ile besleniyor bugün bimde hero baby 4 ay kavanoz elma muz püre şeklinde gördüm verebilirmiyim ondan kullanan varmı ? 🥰
Morfrenk Hazal11 heves ettiniz galiba ama şahsen yeni bir şeyler tadacak olan bebeğimin hazır değilde anne eli değmiş bir şey yemesini tercih ettim ben. Önce meyveye başlamanız da sebzeleri yedirirken zor olabilir. Size kalmış, siz uğraşırsınız😁
Hazal11 Elisa_dmr sadece mama ile mi besleniyor ? Birde açtığınızda hepsinimi verdiniz 1 kerede yoksa gün içinde verdiniz mi 🥰🥰
Elisa_dmr Hazal11 mama + meme gidiyorduk baktım sütüm hiç yok dedim zaten sütümü içmiyor bari her şeyden tattırıp vereyim ilk kızımda da öyle yaptım kavanoz mamayı da yarısını yediği de oluyordu hepsini yediği de ama 24 saat içinde bitmesi lazım o yüzden genelde bitiriyorduk biz
Oykuaygun Hazal11 hipp kaşık mamaya başladım 4 ay 5 günlükler şimdi 4.5 aylık annem dün o kavanoz mamadan vermiş.
Hazal11 ikizbabymom teşekkürler 🥰 1 kavanoz açıldıktan sonra hepsini mi vereyim yoksa ara ara mı bilginiz varmı acaba ☺️
ikizbabymom Hazal11 açıldıktan sonra 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyo diye biliyorum ikizlerime bi kaç kez dışarı çıkarken kullanmıştım hazır pek tüketmediler😊
simiyyy Ya siz daha iyi bilirsiniz ama içinde olmaması gereken şeyler var küçük bi araştırmayla öğrenebilirsiniz