Merveeymen Oğlum sunnet oldu ve yanlış sunnet sonucu cocugumun delik kısmının yarısını kestiler parça yok hastanelerdeyz pazartesi ameliyat olacak ve doktor iç ağız yanak kısmından parça alınıp pipisine dikilcek ben öldümmmm böyle olurmu ne olur bisey söyleyin duydunuz mu böyle bisey
Merveeymen Mom05273 karakoldan geliyorum şimdi asla bırakmam peşini nolur oğluma nolur bisry söyleyin böyle nolacakk bittim ben
Mom05273 Merveeymen bırakmayın tabi peşini bazı sağlıkçılar dokunulmazlığımız var nasılsa düşüncesiyle fazla rahatlar oğlunuz için zor bir süreç tez zamanda iyileşir inş üzülmeyin
Findikfistik Merveeymen Çok geçmiş olsun . Tavsiyem dava açmanız ve şikayetçi olmanız. Hangi hastanede acaba ?
peri_lendinn Merveeymen ne ölmesi bacım sakin ol . Ameliyatla hallolur inşallah . A ma o doktoru yaşatma 🤬
doruk33 Merveeymen Allah korusun ya kötü düşünmeyin lütfen Allah şifa versin. İyi bir doktor araştırın, iyi düşünün iyi olsun herşey
Bal-Kaymak Merveeymen Duymadım hiç geçmiş olsun. Kesinlikle peşini bırakmayın. Nasıl böyle bir hata yapabilirler? Peki doktor ne diyor. Ameliyat olduktan sonra herhangi bir sorun olurmuymuş? Allah evladınızı sağlıkla bağışlasın 🤲
Unibabyyy Merveeymen Allahım yardımcınız olsun inşallah tez zamanda şifasını verir Rabbim çok üzüldüm kötü düsünmeyin umarım her şey iyi olur 😔😔😔
visneli_turtam Merveeymen aa bu nasıl olur böyle birşey ya ,Allah Yardımcınız olsun canım, inşallah düzelir yavrucuk, durumu nasıl şuan
Ommalik Allah beterinden Korusun . En azından tedavisi varmış canınızı sıkmayın güçlü olun dua edin, bizler de dua edelim . İnşallah sorumlular cezalarını çeker. Hangi hastane hangi şehir acaba?
irva Merveeymen Sakin ol canım.Çok geçmiş olsun aklına kötü bir şey getirme.Ameliyatla parça konulup eski durumunu yakalarlar.Tabi iyi bir doktor olmalı bunu yapanda.Zamanla büyüdükçe normale dönecektir olan durumda.Ama bunun peşini sakın bırakmayın davanızı açın.