Kizlar happy mom dan geliyorum daha 6gun önce doğum yaptım çok isterdim pozitif doğum hikayemi anlatayım ama ne yazikki covid testim pozitif doğuma gidince öğrendim ondan öncesinde sadece kuru bı oksuregim vardı doğduğundan beri daha bebeğimi hiç kucagima alamadım 3gun boyunca hastanede yattım bebekte de solunum yetmezliği vardı oda 4gun yoğun bakımda kaldı kendi annem bana baktı kayınvalidem bebeğe bakıyor bitanede 3 yaşında oğlum var bir haftadir yavrularima hasretim kokularını çok özledim evimi özledim annemin evine geldim hastaneden çıktığımda ama orda da 1gun kalabildim pzrtsi çok rahatsızlandım ambulans la acile geldik o gün den bu yana hastanedeyim tek başıma yatıyorum ciğerlerime inmiş normal doğurdum ama altımda dikişlerim var oturup kalkamıyorum nefes alamıyorum oksuremiyorum heryerim sızlıyor tuvalete çok zor gidip geliyorum başım dönüyor belim ağrıyor göğüslerim sızlıyor pompayla sagip sütü çöpe döküyorum çünkü çok fazla serom antibiyotik alıyorum bebeğim doğduğun dan beri mama ile besleniyor çok üzülüyorum hiç göremedim daha telefondan görüyorum fotoğraf larini izliyorum bu hastalık daha ne zaman biter hiç gücüm takadim kalmadı artık eve ne zaman gidebilirim bebeğimi ne zaman emzirebilirim😔😢