Madamemom Sevgili anneler covidle bugün 7.günümüz ağrılarım vs semptomların çoğu azaldı sadece biraz halsizlik var sizlere asıl sorum şu 2. Gün koku ve tat kaybım oldu ve henüz yok geriye ne zaman düzeliyor aceba bünye meselesi tabi ki ama yine bir umut olsun bana bakalım sanki hiç geri gelmeyecek gibi hissediyorum 😔
Nisa2121 Madamemom canım çok zor Allah yardım etsin. Geçmiş olsun. Zinko eksikliğinden tad daha geç gelebiliyormus. Takviye olarak eczaneden zinko alın. Bide bir su bardağına 1 tatlı kaşığı kimyon ve limon sıkın demleyip için zamanla tad alırsınız
Prensannesiii00 Madamemom 2 haftayı geçti karantina biteli benimde 3. Gün gitti koku ve tat ama ben sürekli keskin kokuları kokladım sirke soğan sarımsak gibi internette öyle yazıyordu bir doktor video olarak anlatıyor yazarsanız çıkar 3 gün sonra koku ve tat geldi çok berbattı o 3 gün hastalık değil ama koku ve tat alamama beni baya sarsmıştı çok gemiş olsun tez vakitte geçer inşallah 🤲
limonlukarpuzzz Cheddar sizde mi oldunuz 🤦 çok dikkat ediyordunuz nasil oldu.. Geçmiş olsun rabbim göstermesin bir daha :)
ENA 3 ay hiç tat, koku alamadım. 3. Ayin sonunda yavaş yavaş almaya başladım. Aralıkta geçirdik, evet tat alıyorum ama 9 ay oldu hala yemekler eski lezzetinde değil bende.
Cheddar limonlukarpuzzz eşim tek doz biontech olmuştu ben daha olamamıştım. Doğruyu söylemek gerekirse eşim benden daha ağır geçirdi 😅ben ayakta atlattım
limonlukarpuzzz Cheddar rabbim bir daha uğratmasin insallah 🥰 Birde annelik iç gudusu var yatamiyoruz 😂😂