Canimkizim 4 aylik bebegim son 1 haftadir kafasi sicak kucagimda hiss ediyorum emzirirken, uyuyunca da terliyor yastigini deyistirmek zorunda kaliyorum gece kac defa,basina gelen var mi acaba?
Htcana Canimkizim benimki de 4 aylik olmak üzere biz de aynı durumdayız basinin altina ortu koudum gece kaç sefer basının altındaki örtüyü değiştiriyorum.bu durumda olup dr a götüren ne olduğunu bilen bana da yazsın lütfen
kbr06 Htcana benim bebeğimin de kafası terliyor doktor d vitamini eksikliği de yapabilir kullanıyor musun dedi onu da kullanıyorum ama neden terliyor bilmiyorum
Pelinzade Biİm ayaklar öyleydi kan verdik troid bakıldı tah yüksek çıktı şizde baktırın ne olur ne olmaz
Aysegulisaa54 Pelinzade yeni dogduğunda bakıyorlar. Sanırım tiroidlere birdaha mı bakılması lazım acaba. Birde çokmu terliyordu
Aysegulisaa54 kbr06 bebekler kafadan terler demişti dokto bana emerken ve uyurken başka bişey düşünmedim veya vitamin eksiklğindenmiş
Pamugumoglummm Ayni durum bizde de var uyurken kafasinin alti su icinde kalircasina terlemis oluyor islaniyor resmen kafsinin alti
Ewa Biz de 4 buçuk ayligiz 1aydir bizde de var en son doktora gitmemde aceleden unuttum sormayi. Ama kızımın uyanıkken de başı çok sıcak gece de sırılsıklam oluyor aynı zamanda bir aydır da diş çıkarmaya çalışıyor ben ona bağlıyorum açıkçası sizdede belki diş olabilir. Ama en doğrusu gidip kan vermemiz galiba