Ruya45 Hanimlar aranızda rüya öğünü yapan varmi sizce rüya öğünü yapilmalimi cevaplarinizi bekliyorum🌸🌸🌸
DogaLina Ruya45 kesinlikle yapilmali. bebek bunu aliskanliga cevirmeden karnini doyurmali. ve zamanlada gece beslenmesi kesilecegi zamanda gene ruya ogunuyle kesilmeli
kitapkurdubebeninanasi Ruya45 ben 6 aylık olana kadar yaptım hep iyi ki de yaptim yani onun uyanma saatine yakin alip emzirdim ilginç bir sekilde uykuluyken daha güzel emiyor bu yüzden gece daha güzel kilo aldi
Ruya45 kitapkurdubebeninanasi ne güzel bende öyle yapayım hep yapıyorum ama kaynanam çocuğu sasirtiyon diyodu😑😂
kitapkurdubebeninanasi Ruya45 şaşırmaz merak etme canim gece ne kadar emzirirsen o kadar güzel gelişir büyüme hormonlarından dolayi
crazymommy Ruya45 Haaaa o dedigin imkansız bizde 😂😂😂😂😂😂 Çünkü o saatlerde uyumuş olmuyor zaten 😂😂😂😂😂😂😂
crazymommy Ruya45 Gece uyanıyor mesela hemen biberonu dayıyorum biraz içiyor sonra çekip emzigi veriyorum sonra uyuyor zaten 😂😂😂😂😂😂
Deletedmom_14 Ben yapıyorum, kızım 4 ay 7 günlük. Gece 3-4 saatte bir sağdığım sütü veriyorum. Yatağından kucağıma alıyorum, biberonla besliyorum, gazını çıkarıp tekrar yatırıyorum uykusuna uyanmadan devam ediyor.