Balpetegii Anneler bebeklerin çamaşırını kaç yaşına kadar ayrı yikanmalı ve hangi deterjanı kullanıyosunuz kuzucuklar için🥰🥰
Krgztuba Balpetegii 16 aylık hala ayrı yıkıyorum daha yıkarımda 🥰 unı baby kullanıyordum 4-5aydır omo bebek kullanıyorum çok memnunum yumuşatıcı olarak üni baby yumuşatıcı kullanıyorum
AyazMerve Balpetegii ilk 3 ay falan siveno kulllandım daha doğal olduğu için . Sonrasından beri omo baby kullanıyorum lekelerde daha etkili olduğu için. Şuan 9.5 aylığız 🥰uzun bir süre daha ayrı yıkarım sanırım
zeynepbalci AyazMerve kan damlası lekesini çıkarıyor mu o deterjan ya uni baby leke çıkarmada başarılı değil pek değiştirmeyi düşünüyorum
Krgztuba Balpetegii bi süre yok bence herkesin kişisel tercihi uzun bi süre daha yıkarım günü görünüyor 😂
Utkucan Balpetegii duru granül ve sveno kullanıyorum ikisininde içeriği temiz gittiği yere kadar ayrı yıkarım sanırım
[silindi] Balpetegii bizim kullandığımız deterjan ile yıkıyorum ayrı tabi Duru yu denedim Jenny ile wily galiba tam yazamadım bunları denedim beğenmedim kokusu tuhaftı hoşuma gitmedi unu baby i deniyecem ama