AysegulEmre Kızlar 2 hafta oluyor ek gıdaya başladık fakat ağzına hiç birşey almak istemiyor ağlıyor elmalı armutlu irmikli püre yaptım az önce yesin diye 2 kaşık zor yedi istemiyor bu ne zaman düzelecek hergün böyleyiz ağlayarak kalkıyoruz o sandalyeden çok üzülüyorum gerçekten yapamıyorum mu diyorum acaba fikir verir misiniz 😒
YusufHuzeyfe AysegulEmre daha 2 hafta olmus yolun başındasınız bu is gercekten sabır işi 10bucuk aylik olmak üzereyiz hala tam anlamıyla düzene girmiş sayılmayız 🥴
YusufHuzeyfe AysegulEmre yerde yedirmeyi deneyin, kaşığı itiyorsa pureyi elinizle vermeyi deneyin parmakla oyun yaparak. 🤷♀️
94z-20u AysegulEmre cnm normal daha yeni başlmışsın tatlarına alıştır onun dışında zorlama zorlarsan hiç yemiyor
Dehya AysegulEmre yavas yavas düzeliyor pes etmeyin Bizimki 2 aydır anca anca birseyler yemeye basladi
AysegulEmre Yani şöyle güzel 4 5 kaşık mamayı ne zaman yiyecek veya çorbaları püreleri ne kadar sürecek bu böyle çok kafama takıyorum ya
YusufHuzeyfe AysegulEmre yani bu bebekten bebeğe değişir aslinda kimi bebek hemen adapte olur kimisininki daha uzun sürer. Sadece sabırlı olup zorlamamak gerek
Alisa35 Bizde haftaya 7 aylık olucak, baslarda benim kızında böyleydi herseyi reddediyordu yogurt haric. Yavaş yavaş düzeliyor sevdigi şeyleri vermeye calisin sabırlı olmak gerekiyor. Yemeği eğlenceli hale getirmek keyif almasını saglar
Alisa35 Yemek istemediğinden zormalamamak gerekiyor, yemek saati stresli değil neşeli olun şarkılar soyleyin oyunlar yapın hoşlarına gidiyor bu şekilde