Minikprenses_1 Nasıl gidiyor kızlar bizde bugün çıkardık bezi klozetine oturmayı hiç istemiyor daha yapmadı çişini önerileriniz varmiii🤷🤷
Ah_neredeee_vah_neredeee Minikprenses_1 2,5 yaşından sonra önermişti bi üroloji uzmanı arkadaşımız . Sistemi ancak hazır hale geliyor demişti . Belki birkaç ay daha mı bekleseniz :)
1bocek1cicekannesi Minikprenses_1 ben 20 aylık başladım oğlumda alıştırma külotu aldım islattikca rahatsız oldu 15-20 dk da bı götürdüm çise 4 günde çise alıştı 8. Günde kakaya
Minikprenses_1 sedaykn Anne çiş yaptim anne kaka yaptım flan diyor ama tuvalete alışamadı bir türlü istemiyor sanırım🤷
Minikprenses_1 Ah_neredeee_vah_neredeee Evet duruma göre olmazsa bekleyeceğim biraz daha önemli olan korkmamasi etki yaratmamasi tabik☺️
Minikprenses_1 Sin21 Bunun oncesinde bahsettim tuvaletimiz geldiğinde tuvalete yapalım bezini çıkaralım v.s diye konuştum sürekli.. Oyuncaklarıyla gösterdim tuvalet şarkıları izleyip dinledik bu şekilde
minnosunannesi06 Minikprenses_1 21 ayligiz bizde 3 gundur tuvalete alıştırıyorum lazimligina gidip cis yapıyor ama kaka 1 kere tek yaptı bazen kaçırma oluyor ama alisicak😄
Minikprenses_1 minnosunannesi06 masaAllah başta kendimi yapmak istedi bizimki lazimliga oturmuyor bir türlü ya
minnosunannesi06 Minikprenses_1 evet canım ilk zamanlar aldiğimda korktu oturmadı sonra getirdi oynadı.oturdu cis geldiğinde pijamasini indirip çis yapmak icin oturuyor kapağını kapatıp kalkıyor bende klozet adaptörü almayı düşünüyorum ogluma
Minikprenses_1 minnosunannesi06 bezi çıkardıktan sonra korkup oturmadı yani öylemi bizde o durumu yaşıyoruz şuan umarım alisiri🙏
Minikprenses_1 minnosunannesi06 bezi sabah cikardik iki kez altına yaptı otumak istemiyor klozete devam etmesemmi acaba ya🙄
minnosunannesi06 Minikprenses_1 kasımlık alın ona eğer varsa da ilk oyun gibi oynayıp oturtmaya çalışın sonrası kendiliğinden gelir canim
Volmine Minikprenses_1 Sticker la denemeni isterim. Tuvalete yer gittiğinde bak napıyorsun bakalım her yaptığında yapıştırın tuvalete görünen yere